ИНДУСТРИАЛНИ ФИЛТРИ – ВЕРТИКАЛНИ

Описание
Филтри под налягане за пречистването на води, използвани като пясъчни, карбонови или йонообменни филтри.Проектирани в съответствие със стандарт UNE 13121 за широк диапазон на налягането.Предлагат се в два основни варианта: с плоча с филтърни дюзи или с колекторни рамена. Разполагат с широки ревизионни люкове за по-лесна поддръжка.

Приложение
Питейни води, обезсоляване, технологични води, отпадни води, корозивни среди, химическа промишленост и др.

ИНДУСТРИАЛНИ ФИЛТРИ – ХОРИЗОНТАЛНИ

Описание
Филтри под налягане за пречистването на води, използвани като пясъчни, карбонови и други филтри. Проектирани в съответствие със стандарт UNE 13121 за широк диапазон на налягането – от 1 bar до повече от 10 bar. Предлагат се в два основни варианта: с плоча с филтърни дюзи или с колекторни рамена. Разполагат с широки ревизионни люкове (>DN400) за по-лесна поддръжка.

Приложение
Питейни води, обезсоляване, технологични води, отпадни води, морски води, корозивни среди,
химическа промишленост.

БЪРЗИ ФИЛТРИ – ВЕРТИКАЛНИ

Описание
Най-базовият вариант при процеса на филтриране. Използват се като пясъчни, карбонови и йонообменни филтри. Проектирани са в съответствие със стандарт UNE 13121 за широк диапазон на налягането.

Приложение
Басейни, питейни води, обезсоляване, технологични води, отпадни води, морски води, корозивни среди и др.

КАРТУШНИ ФИЛТРИ

Описание
Картушните филтри, произведени от стъклопласт, са най-доброто решение за взискателни среди, като промишлени предприятия и станции за обезсоляване. Филтрите са проектирани в съответствие с признатите стандарти (UNE 13121, ASME X…) и отговарят на европейската директива CE/97/23 за съоръжения под налягане. В завършен вид се предлагат с покритие от полиуретанова боя, устойчива на UV лъчи. Могат да се конфигурират в хоризонтално или вертикално положение.

Приложение
Морски води, технологични води, питейни води, обезсоляване и др.

ЗА ПОРЪЧКА НАТИСНЕТЕ ТУК