ОЗОН ГЕНЕРАТОР ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ВЪЗДУХ

За приложение в дома, обществени сгради и болници

Озонът е най-мошния оксидант, унищожава бактерии, вируси и спори.

Безшумна технология за елиминиране на COVID-19 с керамичен диелектрик с въздушно охлаждане. Работи с предварително филтриран въздух.

За дезинфекция и премахване на миризми в помещения в присъствие на хора. За поддържане на хигиена на въздуха с озон в офиси, медицински центрове, ветеринарни кабинети, чакални, резиденции за възрастни хора, детски ясли, фитнес зали, аптеки, магазини, съблекални, съблекални, бани и др. Не се предлага за кухни или силно замърсени помещения.

Може да се използва за спорадично интензивно третиране на въздуха в райони без хора. Позволява максимална дезинфекция или дезодориране за помещения без хора. Системата има 8 различни програми от ниска до висока интензивност, за третиране на райони с хора (TCP). Има още 6 програми за третиране на зони без хора (TSP), с различни нива на мощност.

TCP работи с цикличен таймер и повтаря цикъла непрекъснато. Третирането на помещения без хора (TSP) обаче работи само еднократо. Трябва да рестартирате ръчно, ако искате да повторите процедурата. Съответства на действащото законодателство.и, тъй като тялото ни генерира по-малко антиоксидантни ензими.

Третиране на въздух в помещения в присътвие на хора (TCP): 500 mgOa/h
Третиране на въздух в помещения в отсъствие на хора (TSP): 8000 mgO/h
Покритие на повърхности: 40 m’
Поток на турбината: 90 m’/h
Електирческо захранване: 230 V – 50 Hz
Мощност: 60 W
Отделяне на озон: Разреждане в турбината
Тегло: 1.5 кг
Размери A x B x C cm: 30 x 21 x 9

Цена: 2200лв. (без ДДС)

ЗА ПОРЪЧКА НАТИСНЕТЕ ТУК